Akkor én is bemutatkozom, had gyarapodjunk.
név.: Balázs Attila
Autodidakta módon tanult web, közgazdász végzettség idegenforgalom és szálloda szakon, alapvetően műszaki beállítódású : geek.
Legjobb barátom: google.
Tartalmat CMSMS-el szolgáltatok, mind magam mind felkéréseim számára.
Imádom a css-t és a photoshopot, eligazodom a flash-ben, AS nem erősségem, de elvezérelgetek. Értem néha amit php mond, de vissza nem mindíg sikerül szólnom, de igyekszem. HTML mára kb. mint a szorzótábal vagy az ABC, aki ilyesmivel foglalkozik.
Izgalmasnak találom a mai éleződő webes versenyt, értsd. SEO, valamint látogató megtartása.
Mindent alapul véve, levonva a bruttó növekményt elmondhatom kb. 10 éve használom a PC-t hasznos dolgokra, weboldalakkal 5 éve, komolyabban két éve foglalkozom, mára ők adják a kenyerem. "Azelőtt" míg nem törte át határainkat az internet, 3D Studio max volt ami hosszabb órákra le tudott kötni.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy minden fortélyt tudok, de igyekszem.
Budapesten élek, de Gyöngyösön születtem és gyöngyösinek is vallom magam.
Hobbim az internet egész véletlenül, és az elektronikus zene. Régen extrémbicóztam, de rájöttem ha eltöröm a kezem, nem tudok dolgozni, így abba hagytam, viszont tervezem a folytatást lágyabban hegyről le. edit: jövő hónapban veszek BMX és újra gyüjtöm a sebeket, ó dejóóó
Vallom, hogy a jövő elkezdődött ezzel kell tudni együtt élni és rákapcsolódni a lehető legnagyobb felületen.
Mottóm amit egy filmből vettem, lehetne ez is : "legyen velünk a magasságos elektromosság"