Szerző Téma: szigonyos  (Megtekintve 1540 alkalommal)

Nem elérhető szigonyos

• Hero Member
  • ez meg ki?
szigonyos
« Dátum: 2008. április 01. 10:40 »
Kedves Tagok!

Bartha András vagyok, az esetek 99%-ban szigonyos néven vagyok elérhető, de akár hegylakó2-ként is ismernek páran; 33 éves, házas, van egy 3 éves fiam, Bákóban, Csángóföldön (Románia) élek 2000 óta, de pusztinai vagyok, annak tartom magam.
A szigonyos név a tanítóképzőből ragadt rám, sokminden, ami a kezembe került, szúró-vágó-dobó szerszámmá alakult, a hegylakó2 pedig Magyarországon ragadt rám, ugyanis volt egy erdélyi kollégám, aki a hegylakó nevet kapta, hát nekem is kellett valamiylen becenév, főként amikor télen rövidgatyába/pólobá hógolyóztunk.
Többfajta végzettségem van: tanító, műszaki és humánmenedzser, informatikus, én inkább az utóbbit művelem szívesen, bár néha jobban szeretek ácskodni, kőműveskedni, egyszóval fizikai munkát végezni (persze, nem sok ideig). Szerkesztek néhány lapot is, de eddig html-lel tettem mindezt, de már rég ideje, hogy tovább lépjek.
Pár hónapja találtam rá a CMSMS-re, de igazából csak néhány napja vettem rá magam, hogy próbálkozzak vele. Már kértem is SPetört, hogy segítsen egyes dolgokban, ezért jelentkeztem e fórumra is.
Remélem, az én problémáimra adott megoldások másoknak is segítenek, illetve én is találok megoldásokat mások megoldásaiban.

Szép fejlődést mindenkinek!
Üdv,
Bartha András
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 28. 16:21 írta szigonyos »

Nem elérhető SPétör

• Administrator
  • Hero Member
    • CMS Made Simple - Magyarország
Re: Bemutatkozás
« Válasz #1 Dátum: 2008. április 01. 10:56 »
Isten hozott András!
 :)
Mivel már beszéltünk, itt már nem futom a tisztelet köröket...
Remélem az oldalad áttelepítésével sok hasznos tapasztalatot szerzünk (nem csak te, hanem mi és mások is!).
SPétör
[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://www.cmsmadesimple.hu

Nem elérhető admin

• Administrator
  • Újonc
Re: szigonyos
« Válasz #2 Dátum: 2008. április 01. 11:15 »
Szia,

üdvözöllek a fórumban, jó tanulást és sok sikert a fejlesztéshez ;-)

Péter

Nem elérhető Beyzie

• Junior Member
  • **
Re: szigonyos
« Válasz #3 Dátum: 2008. május 11. 01:17 »
Hú, nagyon fain bemutatkozás, gratula hozzá:) Szép, összetett szakmaiság és nem is egy tőről:) Remélem, sikerül majd neked is továbblépni weblapozás téren, én is most próbálok a statikusság bűvköréből kicsiribálni magam:)
Ha valaki szívesen segítene japános szájt létrehozásában, dobjon egy üzikét:)