Üdv:)
Sablonokkal kapcsolatban annyi kérdésem lenne csupán, hogy ugyebár netről is le lehet szedni kimondottan cmsms-témákat, ezekből kétféle van: egy sima .xml fájl vagy egy zip a képekkel, egy .txt és egy .xml fájllal. Na már most le is írják szépen angolul, hogyan kéne ezeket telepíteni, ámde: ingyenes tárhelyeken (extra.hu) pl. a feltöltést nem engedélyezi - ave safe mod letiltása:) Ilyen esetben nem lehetne ezt simán ftp-ről felcuccolni? Akárhogy lestem, nem találtam, melyik mappa lehetne az, ahova kéne pakolnom. Vagy inkább az oktatóvideóban látható módszerrel a vizuális szerkesztéssel érdemes csinálni és nem cicózni az ftp-vel? őszintén szólva engem ez az xml-dolog kavart meg, nem értem, hogy attól mi változhatna, kódrészlet:
<reference>
<refname>balloons2_blue.gif</refname>
<refencoded>1</refencoded>
<reflocation>uploads/images/lazy_days/balloons2_blue.gif</reflocation>
<refdata><![CDATA ...AUoiYqLjI2DhSAAA7...stb.]></refdata>
</reference>
Eddig ez kimaradt az életemből, sajnos:S
Amúgy igen, olvastam, tudom, menjek rendes tárhelyre, csak én úgy vagyok vele, hogy először szeretném megcsinálni az oldalt, látni, hogy klappolni fognak a dolgok, etc. és utána átvonulni fizetős helyre, amikor már tudom, hogy tutira lesz is mit tárolnom a pénzemért:)
Ez a safe mod-os dolog a joomlánál egy javítófájllal meg lett okoskodva, a neten kerestem, ehhez a CMS-hez még ilyesmit nem találtam, bár itt olvasgatva úgy vettem észre, más ilyen hibát még konkrétan nem jelentett. Szóval: lehetséges, hogy ennél is ki lehetne valahogy iktatni?
Ja és: lehetne egy tök külön topik pl. az ingyenes tárhelyek miatt, vagy legalábbis összeszedve, hogy minek a letiltottsága mit eredményez:) Extra.hu-nál folyamatosan tapasztalgatom ki, mert ha cselezni próbálnék, kiderül, hogy amaz is le van tiltva, etc.:S Pedig amilyen turpisságokat már végigpróbáltam.. Hajj, nehéz az élet:)