Részeredményem van.
Nem csak a tartalomban, hanem template-ben is meg lehet adni a korlátozást, ezt találtam:
{ if $ccuser->loggedin() }
{content}
{else}
<p>This is a private area.</p>
{cms_module module=FrontEndUsers form="login" nocaptcha="1" returnto="$page_alias"}
{/if}a content helyén az a tartalom van, amihez a template tartozik. Vagy bármi más...
Elvileg tehát a megfelelő paraméterezéssel csoportonként egy template-el félmegoldást lehet elérni, de...
mivan ha több group-ot akarok engedélyezni.... ill. hol van a jelölőnégyzet...
admin felületet lehet programozni valahogy? Hogy egy adott kapcsolóval tegyen be egy kódrészletet a template-be?
Néhány kérdés:
Ezt a kódot a templétnek melyik részébe illeszted be?
loggedin() funkció helyett vagy azzal kombinálva(?)
loginname(), vagy
groups() használható? Vagy ez baromság?
Egyébként én is találtam valamit, az egyszerűség kedvéért ez egy video, amiben a menük megjelenítését illetve elrejtését végző kódot láthatunk, a bejelentkezett userek számára. (püff de bonyolultan írtam le)
Ez sem teljes megoldás, és checkbox pláne nincs benne, de ami késik nem múlik. khm...

Viszont jó ötletet ad, és lehet további agyalás rajta

Link:
http://www.cmsmadesimple.org/uploads/media/FEU_plus_CustomContent_Demo_2.htmKipróbáltam és működik, de van vele egy kis baj. Az, hogy a menüben elrejti a csoportokhoz rendelt menüt és tartalmat, de alul az oldaltérképen nem. Ott minden hozzáférhető.
Van erre ötlet, azt leszámítva, hogy ne legyen oldaltérkép?