Szerző Téma: www.mszhajdubihar.info  (Megtekintve 1651 alkalommal)

Nem elérhető Razide

• Full Member
    • Blogom
www.mszhajdubihar.info
« Dátum: 2009. május 22. 09:03 »
Tákolás alatt áll éppen: http://www.mszhajdubihar.info
Van már egy rakás modul alatta, és még bővül:

Calendar
Captcha,
Cataloger,
CGExtensions,
CGFeedmaker,
CGUserdirectory,
CustomContent,
EditArea,
FEUMailer,
FormBuilder,
Forum,
FrontendUsers,
Guestbook,
NMS,
RSS2HTML,
Smileys

És még tervezek párat, pl. Album, meg még ami jön. Meg tartalmat kell hogy adjak a Catalogernek, hogy rendesen beállíthassam, hogy mi hol jelenjen meg, és csiszolhassak a kinézetén.
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták lőni.

Nem elérhető SPétör

• Administrator
  • Hero Member
    • CMS Made Simple - Magyarország
Re: www.mszhajdubihar.info
« Válasz #1 Dátum: 2009. május 23. 07:33 »
Remélem, hogy nem generál politikai vitát, de már előre jelzem a hozzászólni kívánóknak, hogy a bemutatott honlapot a CMSMS témájában elemezzék!
Aki másképp gondolja (remélem, hogy ilyen nem lesz), annak törlöm a hozzászólását!
Az oldal egyébként nekem tetszik, jó példa arra, hogy mire képes a CMSMS. Bírom egyébként az ilyen (egyszerűen működő) oldalakat.
Ha még fejleszted és érdemes egy működő modult bemutatni, amit a honlaponmeg lehet nézni, szóljál.
[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://www.cmsmadesimple.hu

Nem elérhető Razide

• Full Member
    • Blogom
« Válasz #2 Dátum: 2009. május 23. 08:56 »
Én is csupán szakmai szempontból várom a hozzászólásokat. Pár modullal szopok, majd közlöm a végeredményt, hogy ki győzött :-)

Nem elérhető Razide

• Full Member
    • Blogom
« Válasz #3 Dátum: 2009. május 25. 14:03 »
Sokat szenvedtem az NMS hírlevélmodullal. Közlöm a végeredményt mások okulására:
A kezdetekben volt egy exceles címlistám, rajta 120 névvel és a hozzájuk tartozó emilcímmel. Az NMS-ből kiexportáltam egy CSV-t, hogy lássam, miként van az export-import. Gondoltam, ha kiexportál valamit, azt úgy is várja vissza, mert az import is CSV-ből történik. Az export szintaxisa így néz ki:
joskapista@freemail.hu,Jóska Pista,Lista,1
Azaz emilcím,polgári név,levlista neve,aktív(1) vagy nem aktív(0)

OpenOffice-ban kiegészítettem a címlistát még két oszloppal, amiben végig ismétlődött a lista neve és az 1-es érték. Exportálás CSV-be, aztán importáltam, és valami nem volt jó. Trükköztem, hogy a pontosvesszőket vesszőre cseréltem, a nevük elé írtam az UserID-t, de sehogy nem volt jó. Az import ablaknál ilyet ír szintaxisra: email address, username, list name, active

Sok beszédnek sok az alja, a helyes megfejtés a következő:
emilcím,felhasználónév legyen a szintaxis, a többire nincs szükség. Vessző legyen és ne pontosvessző. Az ékezeteket is elrontja, ha úgy hagyod, ezért az Ansi fájlt át kell konvertálni UTF-be (Notepad++ jó rá), és N++-ban a fájlformátumot át kell állítani windózosról UNIX-ra. Csak úgy fogadja el a sortörés karaktert.

Nem elérhető SPétör

• Administrator
  • Hero Member
    • CMS Made Simple - Magyarország
« Válasz #4 Dátum: 2009. május 25. 17:24 »
Köszönjük az információt! Jó tudni...
[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://www.cmsmadesimple.hu