Korábban minden szerzőnknek volt saját blogja, de többeknek problémát okozott a használata. Ezért a blogokat megszüntettem és a honlapon Blogjaink menűpont alatt minden szerzőnek nyitottam egy almenűt, ahová az irásaikat én teszem fel. Ez eddig rendben is volna.
Szeretném viszont a Guestbook modult felhasználni minden "blogba" hogy az olvasók hozzászólhassanak. A probléma viszont az, hogy a
{cms_module module="Guestbook" number="5" shownow="1" smiley="1"}
sort beillesztve az új oldalra, egységesen minden oldal Guestbook bejegyzése látszik mindenütt. Ha mondjuk nyitok a modulok könyvtárban GB1, GB2, GB3, GB4 stb. neveken Guestbook modulokat és azokat rendre
{cms_module module="GB1" number="5" shownow="1" smiley="1"}
{cms_module module="GB2" number="5" shownow="1" smiley="1"}
{cms_module module="GB3" number="5" shownow="1" smiley="1"}
{cms_module module="GB4" number="5" shownow="1" smiley="1"} stb...
formában illesztem be a blogokba, az szerintetek segithet?
Már mondom is, hogy nem. Mert nyitottam a modulok menűben ftp-vel 13 új könyvtárat GB_AS, GB_AG ... stb neveken és a könyvtárakat feltöltöttem a Guestbook modul tartalmával. Elvileg ezeknek az "új" moduloknak meg kellett volna jelenniük vagy a Kiterjesztések>Modulok menűpont alatt, vagy a Tartalom>Oldalak>Új tartalom>Tartalom tipusa boxban, de sehol sem látszanak.

Szóval a kérdés továbbra is kérdés marad.

Nagy tolakodás nincs ezen a fórumon, de azért kiegészitem megint a mondandómat.
Az Guestbook XML fájlját lementettem és módositottam a nevét, Tehát guestbook.xml -ből gb1.xml lett. Ugyanezt megtettem az xml-fájlon belül is. Ezek után a modulokhoz meg akartam hivni az új modult az xml-ből. Nem dijazza.