Péter!
A Guestbook modul fájljai között találtam egy action.show-entry.php nevűt, amelyben szerepel a d-m-Y:
[literal]
$dateformat = isset($params['dateformat']) ? $params['dateformat'] : 'd-m-Y';
$unix_time = strtotime($entry->GetTimestamp());
$entry->date = date($dateformat, $unix_time);
$entry->time = date("H:i", $unix_time);
$entry->sender->e_mail_cloaked = str_replace('.', ' <dot> ', str_replace('@', ' <at> ', $entry->sender->GetEmail()));
[/literal]
Bármit babráltam rajta, nem változtatott a helyzeten.

Efraim! Silvertom!
Ha az általatok ajánlott kódot írom be, akkor szétdobja a Vendégkönyv oldalt és az alábbi hibaüzenetet adja:
Fatal error: Cannot use object of type GuestbookEntry as array in /opt/lampp/htdocs/pusztina.ro/tmp/templates_c/Guestbook-hun^%%E5^E56^E5636B77%%module_db_tpl%3AGuestbook%3Bguestbook-entrylist.php on line 37
Megnéztem az erre vonatkozó részt is:
[literal]
<div class="cms-guestbook-entry-posted">
<?php echo ((is_array($_tmp=$this->_tpl_vars['entry']['date'])) ? $this->_run_mod_handler('cms_date_format', true, $_tmp, "%Y. %B %d.") : smarty_cms_modifier_cms_date_format($_tmp, "%Y. %B %d.")); ?>
</div>
[/literal]Én ebben nem látok semmi rendellenességet, de ha kiabál, akkor mégis van valami galiba.
Ha visszaállítóm eredetire, akkor ez a tartalma:
[literal]
<div class="cms-guestbook-entry-posted">
<?php echo ((is_array($_tmp=$this->_tpl_vars['entry']->GetDate())) ? $this->_run_mod_handler('date_format', true, $_tmp, $this->_tpl_vars['dateformat']) : smarty_modifier_date_format($_tmp, $this->_tpl_vars['dateformat'])); ?>
</div>
[/literal]Annyit még hozzáfűzök, hogy minden lokalszerveren van. Van még egy teszlapom, azonosak a vendégkönyv beállításai, ott jól mutatja adátumokat. Friss telepítés, CMS Made Simple MLE 1.8.2 naprakész modulokkal.
További tippek?