Szia Pepe!
Úgy írok Neked, mint kezdő a kezdőnek

Ha a Joomla-val próbálkoztál, akkor a CMSMS szerintem egy kis ismerkedés után egyszerűbb lesz. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Én elég gyorsan feladtam a vele való kísérletezgetést és inkább szétnéztem, hogy mivel válthatnám ki. Így akadtam a CMSMS-re. Kipróbáltam a demó oldalon és éreztem, hogy nekem ez kell

Mondjuk ehhez hozzájárult, hogy a közel 2 évig egy ingyenes tárhelyen lévő weblapom szinte 100%-ban így működött. Belevágtam és a régi weblapom felváltottam ezzel. Nem mondom, hogy nem izgultam, mikor "beüzemeltem" a CMSMS-t és a régit megszüntettem

. A mai napig emlékszem arra, amikor a régi weblapom adminjában a "delete" gombot megnyomtam

. Viszont, az eltelt fél év alatt egyre jobban kezdtem kiismerni és egyre jobban megszerettem a CMSMS-t. Érzem, hogy valóban jól döntöttem! Itt a fórumon minden kérdésemre megkaptam a választ, rekord gyorsasággal! Ez sem utolsó szempont. Nem akarok neveket kiemelni, mert nem akarok kihagyni senkit aki eddig segített. Ami biztos, hogy mindenki aki tud, segít! Te hasonlóban gondolkodsz, mint én. Weblap, fórum, blog, képgaléria, stb.
Weblapnak szerintem a bővíthetősége miatt szuper a CMSMS. A hozzá kapcsolódó képgalériák variációi lefedik az igényeket.
Fórumnak, mint SPétör is említette az SMF vagy a phpBB a legjobb szerintem.
Blog, én is szeretném majd idővel az oldalam ilyennel bővíteni...de mindent a maga idejében...

Ha tényleg kezdő vagy, akkor az a javaslatom, hogy szép fokozatosan kezdd el építgetni azt amit elképzeltél. Minden nem fog menni egyszerre, először a CMSMS-t kell feltelepíteni és ismerkedni vele, majd ezután jöhet a többi: fórum, blog...
Nálam nincs regisztráció az oldalon, ha mégis beszélgetni akar valaki, akkor a feltelepített fórumban megteheti, én ezt találtam ki. Nálam ez így megy...de ez csak egy 5let...chat-on is gondolkodtam, de egyelőre elvetettem az 5letet

A lényeg:olvasni, próbálgatni, kísérletezni és kérdezni. Én is ezt csináltam és csinálom

Idővel, ha elég sokat foglalkozol a dologgal, akkor egyre többet fogsz tudni és egyre könnyebben megy az amit elképzeltél.
Üdv:Ian