Ja, na hello. Ftp szünet, addig írok.
esshop modul igen jó dolog - mellesleg megjegyezném, hogy a fejlesztője magyar, ezt már rég említeni akartam csak elfeledtem -
Megpróbálom nem csak fejlesztői, hanem gazdasági oldalról is bemutatni, miért érdemes, hálelúja ökonomia.
Szóval tud kategóriákat kezelni, azokhoz fénykép, szöveg, kategóriákon belül termékek, azokhoz fénykép 3db (kicsi, kicsi előnézeti , nagy) néhány adat, leírás összegző és részletes;
Tud kosarat kezelni, rendelést, rendelés visszaigazolást, van benne pay pal modul - ez utóbbival nyilván nincs tapasztalatom.
Lehet terméket értékelni, a legjobban értékelt terméket kiemeli (érdemes haverokkal feltornázni eleinte pár terméket, vagy azt amiből többet akarsz eladni, mert a netes magyar k**va lusta és amíg nincs komolyabb aktivitás nem mozdul). Árakat lehet akciózni, (deszép megfogalmazás) aztán tud kezelni raktárkészletet olyan szinten, hogy megadhatod mi van raktáron mi nincs, már ez is valami. Tudsz kiemelni főoldalra ha valami a nyakadon maradt, vagy jó áron szerezted akkor nyilván főoldalon tudod tolni, had vigyék.
Van benne rendelési és szállítási feltételek, melyeket magad tölthetsz ki.
De! Magyar nyelv nincs hozzá default, tehát készítened kell, ennek előnye agyunk logikai részlegének erősítése mellett, hogy cégre - termékskálára(jó ez így?) tudod szabni a szövegezést. Értem ez alatt, van shop ahol visszavettem a közvetlen rendelős szövegből és a kosarat mint ajánlatkérőt alkalmazom, termékjellemzők miatt, nyilván olyan termékről van szó amit nem clickandbuy(ezt most találtam ki, stipistop) vesznek, hanem jobban körbejárják és több szolgáltatás kapcsolásával jut el a vevőhöz, rengeteg egyeztetést követően. De meg lehet csinálni egészen jól automatizáltra is olyan termékek esetében amit azonnal vesznek, nincs szükség sok feedre, csak néhány cikk és vásárolnak.
Nagyon kellems része a modulnak amellett, hogy levelet kapsz a rendelésekről, megmutatja backside a befutott redeléseket, valamint a már leszállított, feldolgozott rendeléseket. Szépen egyhelyre gyűjtve amikből aztán év végén gyönyörűséges statisztikákat lehet virítani to the boss, valamint következtetéseket levonni.
Tehát úgy gondolom ötvözve egy jó cikk sorozattal, megfelelő információ áramlással, form builder modul, ami segítségével bárhol bármikor tud kérdezni a vásárló, valamint rengeteg manuállal és termékkatalógussal, illetve css és polcrendszer egyénreszabásával - amit megtudsz tenni ,ha közvetlen nyúlsz a forrásokba - zseniális webshop kanyarítható belőle. Ezt még megfűszerezed dupla opt-in módszerrel azaz amikor rendel odaírod hogy adatait felhasználjuk marketing blablaba lásd tartalomszolgáltatók etikai kódexe. És kész a webshop
és el is mondtam tömören, hogyan áll össze egy webshop
a számlát majd küldöm, de megteszi forgalomarányos jutalék is.
egyébként ez csak a jéghegy csúcsa volt, ami alatta van az a türelem és kitartás

tehát nem orrolhat senki