Sziasztok!
Bocs, hogy csak most írok, de nem értem rá a napokban. Először is nagyon köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltatok nekem, nem gondoltam volna, hogy valóságos vita kerekedik belőle. A flash fejlecet azér akartam, mert egy kis effekttel el tudom érni rajta, hogy a felette mozgó egér hatására változhatnak a képek, ezt ugye action script segítségével meg lehet oldani, (kis kutatással) rájöttem, hogy a fejléc kép méretét meg lehet növelni egészen 710x110 pixel-ig. Ebbe a méretbe pedig beleférne akár 3 fotó egyidejű megjelenítése, ami lassan jobbról balra haladva újabb fotókat jelentene, ezáltal akár 30-40 fotó megjelenítése is lehetővé válna, de ez még persze csak kisérleti stádiumban van, de el lehetne érni azt, hogy a fölé kerülő egér hatására akár meg is állhatna a slide, majd a jobb illetve bal irányba mozdított egér hatására és irányába mozognak a fotók. Ennek alapján azt is meg lehet csinálni, hogy a fotóra való kattintáskor megjelenik annak teljes méretű változata.
Minden megoldást még egyszer nagyon köszönök, ki fogom mindet próbálni.
Portálnak meg végül is azért hívom a CMSMS-t, mert valahol az lenne ez az egész tartalomkezelő rendszer szerintem. A "megmondtam a portálnak" kifejezés csak a szleng verziója annak, hogy beírtam a stíluslapokba a header részbe az swf elérhetőségét így:
background: url([[root_url]]/uploads/NCleanBlue/header.swf) /*no-repeat*/ left top;
Azzal viszont valóban nem foglalkoztam, hogy object metódussal kell meghívni a flash-t ezt tényleg elbaltáztam.
Köszi!
Sziasztok.