Sziasztok!
Felmerült ismét egy olyan kérdésem, ami talán másokat is érdekelhet...
Nézegettem a weblapom és más oldalakat is többféle felbontásban. Értelemszerűen minél nagyobban néztem, annál élesebb lett a kép. Viszont bizonyos felbontás felett, a weblap ha nem is szétesett, de számomra mindenképp kevésbé lett esztétikus. Pl. kétoldalt megjelent két kis oldalsáv és a betűk is kisebb méretűek lettek. Ha felvettem a betűk méretét, akkor az oldalsáv eltűnt ugyan, de így sem lett a legszebb...ismét visszatértem az eredetileg beállított felbontáshoz...Itt előjött az is, amit jelzett Efraim is, hogy nálam a menü és hírek doboza eltérő méretű. Ezt is orvosolnom kell majd...
Ezek szerint érdemes megadni az oldalon valahol, hogy milyen felbontásra lett az oldal optimalizálva? Mi lenne mondjuk az optimális felbontás mondjuk az alap cmsms esetében? Persze a kérdés kicsit fals, mert ez biztos hogy monitor és videókártya függő is...
Illetve még egy kérdés

azt be lehet állítani, hogy a weblap minden felbontásban kitöltse az aktuális képernyőt? Van egy wp-s oldalam is és az dinamikusan felveszi az adott képernyő méretét minden felbontásban. Persze a karakterek mérete itt is változik...
Ebből is látszik, hogy egy weblap soha nincs kész...

Üdv