Nem a linkelésekkel vannak problémáim (az még megy

)
Ha megnézzük az oldalt és belépünk először Pécsre, akkor látjuk, hogy a ShowTime szekción van egy réteg, ahol a logó található, az felett pedig, hogy "PÉCSI". Ha átugrunk Kaposvárra, akkor ugyanez látható, annyi különbséggel, hogy ezt a logó felett "KAPOSVÁRI" text-el címkéztem. Itt nincsen semmi kód, csak a template más.
Ezekután, ha rákattintunk egy városon belül egy cikkre, és megnézzük, akkor már a böngésző mutatja a cikk nevét, és azt, hogy melyik városban vagyunk.
Ha ez megvan megnézhetjük, hogy másik városban is ugyanígy működik.
Ez azért van, mert az eredeti cikket fogtam és átmásoltam a másik városba, hogy ott is meglegyen, majd megadtam neki a megfelelő template-et, ahol már a hozzá tartozó <title>-t is megkapta. Ekképp csináltam a fennmaradó városokkal is.
Hogy erre miért van szükség? Azért van szükség rá, mert minden városban más lesz a hirdető. így nem lehet egységes a cikkek oldala, vagyis nem lehet ugyanaz a linkben megnevezett oldal, mint ami Pécsett van, ha nekünk Kaposvárra kell hirdetés.
Ez a baj.
Ezt szeretném megoldani, hogy ne keljen másolni az oldalakat, hanem egy script/modul értelmezné, hogy a felhasználó melyik városra kattintott, így neki csak azok a hirdetések jelennének meg, amelyik várost választotta, vagy amíg nem választ egy újabb várost, esetleg míg be nem zárja a böngészőjét. Ezáltal nem kell egy oldalt több példányba másolni.
Ehhez kérnék segítséget.
Ha nem fogalmaztam érthetően, akkor elnézést. Igyekszem

Üdv,
Z.