Összefoglalva: minden, ami japán:)
Eleinte úgy gondoltam, a fő profil a magam készítette nyelvleckék webi éterbe lövését szolgálná, de aztán hozzájött buksimban ez meg az meg még az is és ha már úgy sem tudom tűrtőztetni magam, legyen minden. Az tény, hogy kicsit warezolós is lenne, de hát anélkül nehéz is lenne érdemi anyaghoz jutni, mert a magyar felhozatal minden szempontból igen csekély.
Már többen lejelentkeztek nálam, hogy szívesen segítenének, hiszen ez egy közösségi oldal lenne, egyedül elég gyorsan bele is rokkannék.
Amit egyelőre kifundáltam:
- magyarországi japános könyvek ajánlója
- e-book tárház, ami kapcsolódik japánhoz
- angol nyelvkönyvek, jelenleg 25-30 gigát szedtem össze
- magyar nyelvkönyvek (warezolás, ügyesen megoldva)
- angol nyelvkönyvek fordításai, tehát elkezdenénk a tartalmak fordítását
- szoftverek - írást oktató progik, szókincs, etc., etc., még a hiragana-oktatós képernyővédő se maradna ki:)
- linkek - ez nem ilyen szétesett linkcenter lenne, ahova bárki bekerülhet, hanem tematikus, igényes válogatás, pl. a Japánban járt pofák blogjai
- filmek, feliratok, etc.
- zene is, ha akarják,
- cikkek, amik kapcsolódnak Japánhoz
- lehet anime- és manga-ajánló is, de én azt kicsit feleslegesnek érezném, bár ugye az van, amit a felhasználó akar,
- vagy ha akarják, anime és manga feltöltés is, felőlem. kicsit elmennénk pirateclub-feelingbe:)
- a japántanulás magyarországi lehetőségei, a felsőfokú iskolák bemutatása, ahol erre lehetőség van, satöbbi, satöbbi.
- japán szótár - épp ezért kuncsorgok egy php-s haveromnak, csak sajna ez nem olyan egyszerű, mint pl. egy angol-szótárnál..

Stb., stb., mert görcs állt a kezembe:)