Én az óvatos kategóriába tartozom és így elsőnek mindig egy ingyenes tárhelyen futtatom le a frissítést. Feltettem egy 1.9.4.3-s verziót és azt frissítettem 1.10-re. Mivel itt is sincs full-diff verzió, így ezt töltöttem le: cmsmadesimple-1.10-full.tar.gz. Elindítottam a folyamatot, de még előtte pár modult telepítettem a belső adminból: Gallery, Showtime, Vendégkönyv. A frissítés után egy hibaüzenet jelent meg, hogy "összeveszett" a Vendégkönyv modullal az új verzió. FTP-vel letöröltem és utána már be tudtam lépni az adminra is, ahol 2 üzenet fogadott: egyik az alap: le kell törölni az install mappát, bár most érdekes módon nem vitt végig a telepítésen. A másik pedig ez: "Core Figyelem: A CMSMS rendszer frissítésre szorul. Jelenleg az adatbázis séma verziója: 34. A frissítéssel erre a verzióra fog változni: 35
Kérlek kattints az alábbi linkre: Frissítési folyamat indítása." Ha viszont elindítom a frissítési folyamatot, akkor egy hibaoldalra jutok, a tárhely hibaoldalára.
A másik probléma az, hogy a Kiterjesztések menüben a Modul kezelő oldal nem jelenik meg...
Úgy látom, hogy a TinyMCE modul sem működik rendesen: nem jelennek meg az elemek, amikor egy oldalt akarok szerkeszteni, ez a hiba van a moduljában: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/a4372568/public_html/modules/TinyMCE/TinyMCE.module.php on line 798
Az oldal stíluslapja is szétesik...hol jó...hol nem...bár ez talán lehet más miatt is...tárhely?
Én inkább kivárok, míg orvosolják ezeket és az eddig még fel nem tárt hibákat...addig is tökéletesen használható a CMSMS...nem szívesen állnék át másra...