Szerző Téma: H.S.Laszlo  (Megtekintve 1448 alkalommal)

Nem elérhető HSLaszlo

• Újonc
  • *
    • Bluedesign
H.S.Laszlo
« Dátum: 2008. május 05. 20:32 »
Sziasztok.
Hosszú fővárosi kitérő után ismét Balatonfüreden élek, és ez nagyon jó.
Dolgoztam grafikai stúdióban, reklámcégnél, majd pedig könyvelőként. Közgazdasági - számviteli képzettségeim vannak, és némi informatika. A webes nyelvek közül a css és az xhtml ismeretét tulajdonképpen a web segítségével sajátítottam el, és tanulom a mai napig is.
Szabadúszó sitebuilder vagyok főállásban, és egy kisebb, laza szerveződésű csapatot vezetek. Vannak saját projektjeim, de dolgozom másoknak is, nagyobb ügynökségektől amatőr grafikusig.
Fotózok, terveztgetek is ezt-azt, a ps a barátom. Néha annyira maximalista vagyok, hogy már nekem is sok  :) , de ez van...
A CMS MS rendszerrel most kezdek ismerkedni.
Webdesign - Sitebuilding - (X)HTML, CSS kód írás - www.bluedesign.hu

Nem elérhető SPétör

• Administrator
  • Hero Member
    • CMS Made Simple - Magyarország
Re: H.S.Laszlo
« Válasz #1 Dátum: 2008. május 05. 20:47 »
Szia Laci!
Örülök, hogy erre jársz.  :)
Hát  igen Bp-t elhagyni, de gyorsan... Csak azok a fránya vállakozók ne lennének. Még mindig a szerződés előkészítésnél járok, pedig ha most kész lenne a ház, már az is késő lenne.  ;D
Minden jót kívánok!
[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://www.cmsmadesimple.hu

Nem elérhető netlounge

• Full Member
    • netlounge
Re: H.S.Laszlo
« Válasz #2 Dátum: 2008. május 05. 20:54 »
Sziasztok.
Hosszú fővárosi kitérő után ismét Balatonfüreden élek, és ez nagyon jó.
Dolgoztam grafikai stúdióban, reklámcégnél, majd pedig könyvelőként. Közgazdasági - számviteli képzettségeim vannak, és némi informatika. A webes nyelvek közül a css és az xhtml ismeretét tulajdonképpen a web segítségével sajátítottam el, és tanulom a mai napig is.
Szabadúszó sitebuilder vagyok főállásban, és egy kisebb, laza szerveződésű csapatot vezetek. Vannak saját projektjeim, de dolgozom másoknak is, nagyobb ügynökségektől amatőr grafikusig.
Fotózok, terveztgetek is ezt-azt, a ps a barátom. Néha annyira maximalista vagyok, hogy már nekem is sok  :) , de ez van...
A CMS MS rendszerrel most kezdek ismerkedni.

viszont a maximalizmus látsztik a munkáidon, grat grat, respekt
olcsó repülőjegy