Szerző Téma: Geek Moot felhívás fordítása!  (Megtekintve 122 alkalommal)

Nem elérhető SPétör

• Administrator
  • Hero Member
    • CMS Made Simple - Magyarország
Geek Moot felhívás fordítása!
« Dátum: 2011. december 16. 13:33 »
Most kaptam egy felkérést a 2012-ben megtartandó Geek Moot rendezvény reklámanyagának fordítására...
Ezt meg is csináltam, de az angolom nem tul jó, szeretnélek megkérni benneteket, hogy lektoráljátok.

Call for Presentations

Felhívás előadás megtartására

Hello CMSMS Professionals. We don’t often reach out to professionals, because like us you are often busy working on your next greatest project.  Your coffee is often cold and you’re working way too late with pressing deadlines and interesting challenges.  You are always moulding your favourite content management system to do something different; solving a problem you know would be difficult with other packages.

Szervusztok CMSMS szakmabeliek. Nem sűrűn fordulunk hozzátok, mert tudjuk, hogy mint mi is, ti is el vagytok foglalva a következő nagy feladatotokkal. A kávétok hideg és késő estig görnyedtek a határidők és az érdekes kihívások súlya alatt. Állandóan csiszolgatjátok kedvenc CMS-eteket, hogy valami mást, újat alkossatok, hogy megoldjatok olyan problémákat, amelyek más módon túl nehezek lennének.

Well, here is your opportunity to share some of the things you have learned, the techniques you have developed and maybe a few of your secrets with your colleagues.  Here’s your opportunity to make yourself known!

Nos, itt a lehetőség, hogy megosszál kollégáiddal olyan ismereteket, amelyeket tanultál, technikákat, amelyeket kifejlesztettél és talán néhány titkodat is. Itt a lehetőség, hogy ismertté váljál!

Geek Moot 2012 is coming!  We are looking for CMSMS Professionals like you for presentations and workshops.

Jön a Geek Moot 2012! Kersünk CMSMS szakmabelieket (mint te is), akik előadást tartanának vagy részt vennének a workshop munkában.

For example..

Például...

you have just developed the latest and greatest viral marketing campaign using CMSMS;

éppen most fejlesztetted ki a legújabb és legjobb marketing kampányt ????????

Na ezt nem értem, hogy ez azt jelenti, hogy marketing kampány CMSMS használatával, vagy a CMSMS használatára??

you want to share techniques about developing mobile friendly and SEO optimized websites;

megosztanád mobilbarát és SEO optimalizált oldalak készítésének technikáját;

you have techniques about combining modules to build the newest social website;

képes vagy több modul integrációjával létrehozni a legújabb közösségi weboldalakat;

you want to share tricks and techniques about smarty with respect to cross browser layout;

meg akarod osztani smarty trükkjeidet és technikáidat amelyekkel minden böngészőben ugyanúgy viselkedik weboldalad;

you have developed tips and techniques in CMSMS that you would like to share,

megosztanád CMSMS tippjeidet és technikáidat,

Your community would like to hear about it.

Közösségünk szeretné megismerni ezeket.

Benefits to giving a presentation or workshop

Milyen előnyökkel jár ha előadást tartasz, vagy részt veszel a workshop-on

Give a little and get a little.  Not only will your standing in the CMSMS community be raised, but there are a number of other benefits that we’ll give you to make your contribution worth your time and effort.

Adsz egy kicsit és kapsz egy kicsit... Nem csak azt, hogy elismertséged nőni fog a CMSMS közösségen belül, de több előnyhöz is jutsz, hogy megérje időt és energiát fordítani erre.

Free day!  Give either a presentation at the conference or a workshop on the pre conference workshop day, and we will give you one conference day for free!  That’s a saving of £75.00

Ingyenes nap! Amennyiben előadást tartasz, vagy részt veszel a workshop-on a konferenciát megelőzően, a konferencián való részvételed ingyenes lesz. Ezzel 75£-ot meg is takarítottál.

A listing in our conference program

Bekerülsz a konferencia programjába.

A listing on the Geek Moot Website

Felkerülsz a Geek Moot Website-ra

Mentions in the active Twitter and Facebook marketing campaigns.

Megjelenik a neved a Twitter és a Facebook marketing kampányában.

Plus of course a great experience at the Geek Moot!

És természetesen tapsztalatokkal gazdagodsz a Geek Moot során!

The Geek Moot is in Northampton, UK in March 2012.  Workshops will be held on the 8th of March in two separate rooms, and presentations on the 9th and 10th of March in one larger room.  Workshops run for about 90 minutes, and presentations range from 45 minutes to an hour. Spots are available for both workshops and presentations. If you are interested in sharing your knowledge about a CMSMS related topic at our GeekMoot in Northampton UK in March 2012 then we would like to hear from you.  So fill in the form here right now!

A Geek Moot 2012 márciusában lesz Northampon-ban (UK). A workshop-ok március 8-án két különálló teremben lesznek megtartva, az előadások pedig március 9-én és 10-én egy nagyobb teremben. A workshop ideje 90 perc, az előadások ideje 45 perc – 1óra. Ha szeretnéd megosztani a CMSMS-re vonatkozó ismereteidet, tudásodat, akkor jelezd nekünk és öltsd ki az űrlapot most!

The dev team will review the proposed presentations and work with you to find the best time for you to strut your stuff.  We will work with you to help you fine tune your presentation, answering any questions that you may have so that this will be the best experience possible.

A Dev Team áttekinti a javasolt előadásokat és veled együtt meghatározza a legmegfelelőbb időt az anyagod bemutatására. Segítünk abban, hogy finomítsd az előadásodat és megkapd a válaszokat a kérdéseidre annak érdekében, hogy ez legyen a lehető legjobb előadás.

This is a win-win situation.  And be sure to hang out with us after the conference there surely will be a fair amount of "networking" happening at the end of each day.

Ez egy nyerő helyzet. Abban is biztos lehetsz, hogy a konferencia után biztosan lesz lehetőség kapcsolatok kialakítására minden nap.

So, what are you waiting for? Fill in the form here right now!

Nos? Mire vársz? Töltsd ki az űrlapot most!

Minden javításra nyitott vagyok... lehetnek elgépelések is, vagy félreértések! Segítsetek, köszönöm!
[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://www.cmsmadesimple.hu

Nem elérhető SPétör

• Administrator
  • Hero Member
Re:Geek Moot felhívás fordítása!
« Válasz #1 Dátum: 2011. december 17. 13:18 »
Legalább erre mondjatok valamit:

Idézet
you have just developed the latest and greatest viral marketing campaign using CMSMS;

éppen most fejlesztetted ki a legújabb és legjobb marketing kampányt ??

Na ezt nem értem, hogy ez azt jelenti, hogy marketing kampány CMSMS használatával, vagy a CMSMS használatára??
[SP]

--

Nem elérhető gsoft_hu

• Full Member
    • GSoft
« Válasz #2 Dátum: 2011. december 20. 17:37 »
inkább használatával
de vírusmarketing kampányról szól!
lásd: http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%ADrusmarketing
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 20. 17:40 írta gsoft_hu »

Nem elérhető SPétör

• Administrator
  • Hero Member
« Válasz #3 Dátum: 2012. január 02. 17:31 »
Bocs' nem válaszoltam, köszi.
[SP]

--