Sziasztok!
Új cmsms felhasználó vagyok. A html-hez és css-hez valamennyire értek, és nagyon tetszik ez a rendszer. Egy régebbi honlapom (
www.allatorvosgodollo.hu) kiegészül dinamikus tartalommal (gazdát kereső kutyák kerülnek fel), így az egészet áttettem cmsms-be (új sablont hoztam létre a honlap alapján). Már szinte kész, de felmerült néhány kérdés:
- a "cikkek" menüpont alatt állatorvosi cikkek összefoglaló sablonja van (csak cím és szerző). Azt szeretném, hogy az "aktuális" menüpont alatt csak a legfrissebb cikk, és RÉSZLETES sablon formában legyen látható (bármilyen egyéb felirat nélkül)
- a "tevékenységek" menüpont alatt 3 almenü van, ezt legördülő menüvel szerettem volna megoldani, nagyjából így:
http://www.netoktato.hu/?func=tut&act=view&cat=6&id=216. Működik is, de nem igazán tudom testre szabni a lenyíló részt, és luk van a menük között (ha nem ugrom át elég gyorsan, eltűnik). Mi lehet a gond? Van más megoldás?
- javascript tagot hova tudok beszúrni (a head részben lévőt), és mi módon? A sablonba próbáltam, de nem működött.
Az első kérdés a legfontosabb. Ma este megpróbálom feltenni az anyagot egy ingyenes portálra, egyébként szinte megegyezik a régivel kinézetben.
Előre is köszönöm a segítséget!
Anna