CMS Made Simple - Magyarország - Fórum
2010. Szeptember 07. 00:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: csiplaci  (Megtekintve 653 alkalommal)
csiplaci
Junior Member
**
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2008. Szeptember 26. 22:56 »

Sziasztok!

Csipán László vagyok, alias csiplaci a magam 54 évével. Kérem bocsássátok meg neveletlenségem, hogy előbb írtam a fórumba, mint bemutatkoztam volna, de valahogy elkerülte a figyelmem ez a téma, viszont a CMSMS iránti érdeklődésem és tudásszomjam kielégítése utáni vágy annál nagyobb volt Mosolyog
 Elvileg én is informatikus lennék bár a webet eddig csak inkább használtam mint csináltam.... (ja egy kicsit tanítottam is, de csak kezdő és kezdetleges módszereket.)
Viszont érdekes, hogy minél többet megismerek belőle, annál kevesebbet tudok. Vagy csak egyre több azon ismeretek száma amiről kiderül, hogy nem tudom.... ? hogy is van ez?
Lényeg a lényeg, órák alatt jutottam el ide. Mármint erre a weboldalra. Azaz nem egészen mert korábban dolgoztam egy webfejlesztő csapattal, akik egy saját cms rendszert kreáltak és az nagyon tetszett. Sajnos semmi közöm nem volt ahhoz a szoftverhez és miután elváltak útjaink űr maradt bennem ez iránt. Most, hogy feladatom akadt, újra érdekelni kezdett a téma és előbb a joomla, majd a drupal került a látóterembe, míg végül az utánuk való tutorial felkutatása közben ráakadtam a CMSMS-re. Egyből megtetszett és már nem küzdök semmi mással. Vén vagyok már én ahhoz, hogy egyszerre több rendszert is megtanuljak. Úgyhogy örökös kezdőként itt próbálom magamba szívne eme rendszer tudományát, számítva az itt szerveződő segítőkész, lelekes csapatra! Remélem az idő előre haladtával én is hozzátehetek valamit mások segítése terén.

Szép napokat és sok sikert mindannyiótoknak!
u.i. az eddigi segítséget maximálisan köszönöm.

csiplaci
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 26. 22:58 írta csiplaci » Naplózva
SPétör
Administrator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1 Dátum: 2008. Szeptember 27. 21:50 »

Sziasztok!

Csipán László vagyok, alias csiplaci a magam 54 évével. Kérem bocsássátok meg neveletlenségem, hogy előbb írtam a fórumba, mint bemutatkoztam volna, de valahogy elkerülte a figyelmem ez a téma, viszont a CMSMS iránti érdeklődésem és tudásszomjam kielégítése utáni vágy annál nagyobb volt Mosolyog
 Elvileg én is informatikus lennék bár a webet eddig csak inkább használtam mint csináltam.... (ja egy kicsit tanítottam is, de csak kezdő és kezdetleges módszereket.)
Viszont érdekes, hogy minél többet megismerek belőle, annál kevesebbet tudok. Vagy csak egyre több azon ismeretek száma amiről kiderül, hogy nem tudom.... ? hogy is van ez?
Lényeg a lényeg, órák alatt jutottam el ide. Mármint erre a weboldalra. Azaz nem egészen mert korábban dolgoztam egy webfejlesztő csapattal, akik egy saját cms rendszert kreáltak és az nagyon tetszett. Sajnos semmi közöm nem volt ahhoz a szoftverhez és miután elváltak útjaink űr maradt bennem ez iránt. Most, hogy feladatom akadt, újra érdekelni kezdett a téma és előbb a joomla, majd a drupal került a látóterembe, míg végül az utánuk való tutorial felkutatása közben ráakadtam a CMSMS-re. Egyből megtetszett és már nem küzdök semmi mással. Vén vagyok már én ahhoz, hogy egyszerre több rendszert is megtanuljak. Úgyhogy örökös kezdőként itt próbálom magamba szívne eme rendszer tudományát, számítva az itt szerveződő segítőkész, lelekes csapatra! Remélem az idő előre haladtával én is hozzátehetek valamit mások segítése terén.

Szép napokat és sok sikert mindannyiótoknak!
u.i. az eddigi segítséget maximálisan köszönöm.

csiplaci

Szia Laci... nem kell aggódni mi (de legalábbis én) sem vagyunk már mai gyerekek (én - 47)...
Üdvözöllek a fórumon!
Ha a te szavaiddal szeretném vázolni a helyzetet én még elég messze vagyok attól, hogy semmit se tudjak, de erősen dolgozom a megoldáson!  Mosolyog
Valahogy mi is így vagyunk a CMSMS-sel, megtetszett és ebből szeretnénk kihozni a maximumot, ha sikerül. Persze vannak még vakfoltok, de igyekszünk egymásnak segíteni, ha meg végképp nem megy általában megkérdezem a fejlesztőktől (ha tudsz angolul, akkor te is megteheted - elérhetőség a hivatalos honlapon - ha nem, akkor majd segítek).
Szóval így megy ez nálunk. Kérdezz csak nyugodtan, legfeljebb nem tudjuk a választ.  Határozatlan
SPétör
Naplózva

[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://web-barat.hu/
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás: