CMS Made Simple - Magyarország - Fórum
2010. Szeptember 07. 01:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Netscape 9.0.0.6  (Megtekintve 1325 alkalommal)
Scanmen
Junior Member
**
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2008. Október 09. 14:17 »

Üdv Mindenkinek!

A mai napon teljesen véletlenül  Vigyorog feltelepítettem a gépemre egy "nagy öreget" a nyugdíjas éveit töltő Netscape 9.0.0.6 -ot. Bizonyára sokan tudják, hogy 2008 márciusától a hivatalos support megszűnt. Ennek következtében a interneten való használata az idő előre haladtával egyre kevésbé biztonságos, de ...
A letisztult forma, és megjelenés arra biztatott, hogy tegyek egy próbát, és az eredmény ledöbbentett:
 - a tesztelt oldalt hibátlanul megjelenítette
 - a FF 3 és 2 sorozat, IE, Maxthon, az index.hu, origo.hu, prog.hu, sg.hu oldalakat kb 3-5s alatt jelenítette meg, a Netscape kb 2-3s.
 - a localhost (XAMPP, CMSMS 1.4.1)  FF 3 és 2 sorozat, IE, Maxthon alatt 4s, Netscape 2s (igen, mértem  Kacsint )

Ezért úgy gondolom, hogy ha valaki egy intranetes alkalmazás készít a CMSMS -el a Netscape 9.0.0.6 még hosszú ideig egy megbízható és gyors kliens lehet.

Scanmen

« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 09. 14:26 írta Scanmen » Naplózva

Ha minden napot úgy élsz meg mintha az az utolsó lenne, egy napon feltétlenül igazad lesz. Mosolyog
SPétör
Administrator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1 Dátum: 2008. Október 09. 22:50 »

Már nem is emlékszem, hogy mennyi böngészőt próbáltam ki...
Kezdődött ez valamikor az év elején (talán tavaly év végén?), mert az akkori Opera állandóan azt csinálta, amit most a FF3. Lefagyott, kicsapta a biztosítékot stb...
Ja, persze Linux alatt művelem a dolgot.
Szóval, Krusader, Konqueror, Swiftweasel, Iceweasel, Epiphany, Firefox, Seamonkey (ez elég jó!), Netscape is persze, Mozilla, Galleon... többre nem emlékszem.
De maradt végül kettő: Firefox és Opera. Az Opera most kezd rendbe jönni, már a 9.5x is jó volt, de a 9.6 egyelőre szintén jónak tűnik.
A Firefox 3- ról meg már írtam, hogy egy gányolt valaminek tűnik mostanában.
Szóval most visszatérek az Operához!  Kacsint
Naplózva

[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://web-barat.hu/
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás: