CMS Made Simple - Magyarország - Fórum
2010. Szeptember 04. 01:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Site not found - de /admin van  (Megtekintve 337 alkalommal)
gabor
Full Member
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2010. Július 28. 09:27 »

Sziasztok.

Egy korábbi cmsms verzióban vezettem egy oldalt, s épp módosítani akartam vmit, amikor leállt...
Csináltam egy frissítést, raktam fel 1.8-at, majd mivel ott olyan beállításokat kellett volna végezni ami a szolgáltatói oldalon történhet, s nem akartam megvárni, raktam fel 1.7-et, a php ver 5.2.6-on van.

Az install és az upgrade rendben van. Ami viszont nem, hogy az adminban ugyan minden korábbi tartalom elérhető, de maga a weboldalra Not found-ot kapok. Raktam fel (majd levettem) htaccesst, adtam jogosultságot az index.php-nak, levettem, stb.

Van tippetek, mi lehet?
Naplózva
efraim
Sr. Member

« Válasz #1 Dátum: 2010. Július 28. 13:03 »

Tippem nincs, hogy mi lehet, de szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha az adatbázist lemented, törlöd az egész kócerájt és újra telepítesz, majd visszatöltöd az adatbázist. Ez szerintem sokkal rövidebb idő, mint keresgélni a hiba okát.
Naplózva

Azért szőrös a szivem, hogy a szeretetet melegen tartsa
Ian
Full Member

« Válasz #2 Dátum: 2010. Július 29. 14:38 »

Csak egy tipp vagy ötlet: a tárhelyszolgáltatóm hírlevelében írta, hogy a régebbi programok a legújabb php verzióval lehet, hogy nem futnak. Csak kérdezem...esetleg meg lehetne próbálni, hogy egy kisebb verziószámú php-vel fut-e? Lehet esetleg összefüggés a hiba és a php verziója között?
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 29. 14:41 írta Ian » Naplózva

Ελλάδα--Ρόδος--Κω
efraim
Sr. Member

« Válasz #3 Dátum: 2010. Július 29. 17:55 »

Csak egy tipp vagy ötlet: a tárhelyszolgáltatóm hírlevelében írta, hogy a régebbi programok a legújabb php verzióval lehet, hogy nem futnak. Csak kérdezem...esetleg meg lehetne próbálni, hogy egy kisebb verziószámú php-vel fut-e? Lehet esetleg összefüggés a hiba és a php verziója között?
Ez azért furcsa, szerintem az újabb programok nem futnak együtt a régebbi php verzióval, és nem fordítva.  Meglepődött
Naplózva

Ian
Full Member

« Válasz #4 Dátum: 2010. Július 31. 11:05 »

Beteszem a teljes szöveget...
Fejlesztőknek jó hír, hogy a hazai hosting szolgáltatók közül elsőként vettük fel a PHP 5.3-at a támogatott PHP verziók közé. A PHP 5.3 nem az alapértelmezett PHP verzió, mert több visszafelé nem kompatibilis változtatást tartalmaz, így elképzelhető, hogy régebbi programok nem futnak vele. Ezért az alapértelmezett PHP verzió továbbra is az 5.2.x-es, amelyet a mai napon cseréltünk a legfrissebb 5.2.14-es verzióra.
Ezt írták a hírlevélben...rosszul értelmeztem?
Naplózva

Ελλάδα--Ρόδος--Κω
efraim
Sr. Member

« Válasz #5 Dátum: 2010. Július 31. 16:17 »

Beteszem a teljes szöveget...
Fejlesztőknek jó hír, hogy a hazai hosting szolgáltatók közül elsőként vettük fel a PHP 5.3-at a támogatott PHP verziók közé. A PHP 5.3 nem az alapértelmezett PHP verzió, mert több visszafelé nem kompatibilis változtatást tartalmaz, így elképzelhető, hogy régebbi programok nem futnak vele. Ezért az alapértelmezett PHP verzió továbbra is az 5.2.x-es, amelyet a mai napon cseréltünk a legfrissebb 5.2.14-es verzióra.
Ezt írták a hírlevélben...rosszul értelmeztem?
Persze, hogy rosszul értelmezted.  Bibííí Az alapértelmezett verzió az 5,2,x-es és nem az 5,3   Hááát
Naplózva

Ian
Full Member

« Válasz #6 Dátum: 2010. Július 31. 20:08 »

Igen, azt láttam, hogy 5.2.x-s verzió van használatban...  Kacsint Csak egy 5let volt...  Bibííí
Naplózva

Ελλάδα--Ρόδος--Κω
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás: