CMS Made Simple - Magyarország - Fórum
2010. Szeptember 07. 01:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: SPétör  (Megtekintve 1076 alkalommal)
SPétör
Administrator
Hero Member
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 2008. Március 17. 00:21 »

Szervusztok!

Kezdem akkor én.
Schmidt Péter vagyok, Budapesten élek (még, de nem sokáig, ugyanis Paloznakra költözöm).
47 éves vagyok (de ez nem látszik meg rajtam... Mosolyog), barátnőmmel élek együtt immáron 7 éve.
Érdeklődési köröm: UHU-Linux, CMS Made Simple, Metallica, Tankcsapda (és hasonlók), motorozás, html, CSS, design
Részt vettem a CMS Made Simple magyar honlapjának beindításában és most is intenzíven foglalkozom vele.
Kipróbáltam sokféle CMS-t (Drupal, Joomla!, e-107, Pluck), de ez tetszett meg a legjobban. Olyan nekem való...
Szeretném, ha sikerülne a CMSMS-t is megismertetni a hazai érdeklődőkkel és az sem lenne baj, ha egy jó kis közösség alakulna ki, mintegy mellékesen.
A nick-em: SPétör. Ezt használom már elég régóta, ezt ismerhetik a SEO fórumosok, az UHU-Linux kedvelők és néhány egyéb fórum olvasói is.
(egy kis magyarázat: S = Schmidt, P = Péter, a családban Pétörnek hívnak, szóval ha ezt mind összeolvassuk: SPétör)
Röviden ennyi, remélem nemsokára többen is leszünk.

Üdvözlettel:
SPétör
--
e-mail: schpeter at cmsmadesimple dot hu
Google Talk: schpeter at gmail dot com (!!! ezen mindig)
MSN: spuhulinux at hotmail dot com (!!! ezen mindig)
Naplózva

[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://web-barat.hu/
Petyuska
Junior Member
**

« Válasz #1 Dátum: 2008. Március 29. 11:41 »

Szervusz kedves Péter,

mindenekelőtt a magam és a kialakulóban lévő közösség nevében is szeretnék gratulálni a weblaphoz és megköszönni a sok éjjeli, fáradhatatlan munkát amit eddig az oldalra áldoztál...

Csak így tovább!!!

Petyuska
Naplózva

RTFM
A bosszú hidegen tálalva a legjobb. (Régi Klingon közmondás)
http://www.szabadido-programok.hu
Beyzie
Junior Member
**

« Válasz #2 Dátum: 2008. Május 11. 01:35 »

Jé, hogy pont neked ne írtam volna "köszöntőt"?Mosolyog

Mivel máshol úgy is sűrűn botlasz belém - ha én valahova odatapadok, akkor egy idő után az aktivitásom kiborító szinteket tud ölteni:P -, nem nyújtom hosszúra a firkálmányom:) A magam és mások nevében is köszönöm, hogy elindítottad a magyar oldalt, s főleg, hogy pont te, nem valami szabályzásmániás béjbibogyó, s fiatalos lendületeddel biztosítod, hogy majdan ez az oldal is a legnagyobbak között legyen a témában, ugyanakkor megtartva emberségességét, felhasználó- és közösségcentrikusságát:)
Naplózva

Ha valaki szívesen segítene japános szájt létrehozásában, dobjon egy üzikét:)
SPétör
Administrator
Hero Member

« Válasz #3 Dátum: 2008. Május 11. 08:08 »

Köszönöm a bíztatást!
Talán nem derült ki egyértelműen, de a CMS Made Simple - Magyarország létezése köszönhető még Petyuskának is. Ő bokros teendői miatt a fórumon kevésbé fordul elő. Szóval nem akarom a babérokat egyedül learatni!
A fórum "hangulata" remélem nem fog változni, nagyjából ezt a színvonalat (elsősorban emberi színvonalra gondolok) szeretném megőrizni. Nem szívesen keménykednék senkivel, de rombolni, törni-zúzni nem engedek senkit, így a fórum jelenlegi nyugalma remélem megtartható.
Gyanítom, hogy annak is köszönhető a stílus, hogy itt senki sem gondolja magáról, hogy ő tudja a legtöbbet a CMSMS-ről, PHP-ről, html.ről, CSS-ről stb...
Remélem, hogy nemsokára már olyan sokan leszünk, hogy új Moderátort (vagy többet is) kell keresnem, mert nem győzöm a munkát.  Mosolyog
Naplózva

[SP]

Számításaim szerint az én problémám nem is létezik.
--
http://web-barat.hu/
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás: