CMS Made Simple - Official website CMS made Simple Czech Site Zur deutschsprachigen Supportseite CMS Made Simple - Danmark Sitio en Castellano Site francophone Benvenuto su CMSmadesimple CMSMS -  русский CMS Made Simple - slovenská verzia
Facebook

Rólunk

A magyar CMS Made Simple honlapot ketten hoztuk létre - Petyuska és jómagam (SPétör), ha jól emlékszem úgy 2008 tájékán. Miután kipróbáltam a jelentősebb (és sok alig ismert) tartalomkezelő rendszert rábukkantam az igazira. Akkor az 1.2.3 volt az aktuális verzió. Nem tudom, hogy pontosan mi volt az ami megragadott. Talán az, hogy úgy éreztem, szinte mindent a kezemben tartok. Nem voltak homályos pontok, tudtam mit, mivel és hova. Nem is keresgéltem tovább, hanem rögtön kipróbáltam. Jó volt. Utána pedig egyre jobb.

Abban az időben éppen a Linux rejtelmeiben mélyedtem el, évekig UHU-linux-ot használtam és persze tanultam is. Elindítottam egy blogot is ebben a témában, amiben végigjártam a kezdő linuxosok botladozásait és egyre több dolgot fedeztem fel, amit meg akaram osztani másokkal is. Visszatekintve úgy érzem, hogy jól sikerült.

Közben jött az új "szerelem", a CMS Made Simple. Gondoltam ennek is lehetne valamilyen népszerűsítő oldala, de miért nem éppen a cmsmadesimple.hu domain alatt? Rákerestem, már foglalt volt. Petyuska megelőzött. Felvettem vele a kapcsolatot és megbeszéltük, hgoy mit lehetne tenni. Petyuska vállalta a tárhely biztosítását és a szakmai segítséget (PHP, MySQL, szerver és egyéb beállíások) én pedig a tartalom, sablon, stíluslap és persze később a fórum kezelését.

Nagyjából itt tartunk ma is, egyre többen ismerik és szeretik meg a CMS Made Simple-t. Mi pedig itt vagyunk és segítünk. Igyekszünk színvonalas honlapot létrehozni és felcsigázni minden ide érkező kiváncsiságát.

Reméljük, hogy sikerül(t).

Előző oldal: GYIK    Következő oldal: CMSMS Történelem
( Készült: 2010. 12. 18. 19.01 Módosítva: 2011. 01. 13. 11.18 )